Koti arrow Keitä olemme
Out of Africa ry PDF Tulosta Sähköposti

Out of Africa ry on yhteiskristillinen yhdistys. Se perustettiin 17.4.2002 tukemaan taloudellisesti ja rukoustuella Afrikassa tehtävää lähetystyötä ja sosiaalista avustustoimintaa. Tällä hetkellä se avustaa mm. suurta kristillistä kouluprojektia Malawissa, joka käynnistyi vuonna 2007 ja palvelee sekä kouluttaa lukuisia afrikkalaisnuoria. Koulun lisäksi Malawiin on rakenteilla kansainvälinen raamattuopisto. Vuonna 2013 Malawissa alkoi myös Lesken ropo –projekti UM:n tukemana. Siitä lisätietoja www.leskenropo.fi .

Suomessa toiminta keskittyy tällä erää Tampereelle.  Tavoitteena on tukea Suomen hengellistä herätystä esirukouksen ja seurakunnan varustamisen kautta. Tilaisuuksia on Tampereella useampia viikon aikana arkiaamujen rukouskokousten lisäksi. Silloin rukoillaan Suomen herätyksen puolesta. Tilaisuudet eivät ole omia rukousaiheita varten. Lisätietoja Tampereen toiminnasta löydät www.huutavanääni.fi .

 

 
RocketTheme Joomla Templates

Warning: fopen(/var/www/vhosts/ooa.fi/httpdocs/components/com_sef/cache/shCacheContent.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/ooa.fi/httpdocs/components/com_sef/shCache.php on line 110