Toiminta pähkinänkuoressa:

Out of Africa ry:n toiminta pähkinänkuoressa
Vuosi 2016 on Out of Africa ry:n viidestoista toimintavuosi. Out of Africa ry perustettiin 17.4.2002 tukemaan erityisesti taloudellisesti ja rukoustuella Afrikassa tehtävää lähetystyötä ja sosiaalista avustustoimintaa. Kohdemaamme ulkomailla ovat erityisesti Malawi ja Mosambik. Tärkein yhteistyökumppanimme on Shekinah/Kalibu Ministries -järjestö, joka tekee sekä auttamis- että koulutustyötä Malawissa. Kalibu Academy -koulun (secondary school) oppilasmäärä on jatkanut kasvuaan ja koulussa oppilaita on tällä hetkellä noin 750. Koulu aukaisi ovensa alun perin tammikuussa 2007. 2016 syksyllä koulussa on tarkoitus aloittaa myös ala-aste luokkia (primary school), joille on tarkoitus ottaa 400 opiskelijaa. Lisäksi Kalibu University -raamattuyliopisto 200 hengelle valmistunee lähivuosina. Out of Africa ja Kalibu Ministries ovat rakennuttaneet valmiiksi Suomen Ulkoministeriön tuella Lesken Ropo -vanhuuskylän, jonka sydämessä toimii klinikka. Lisää tietoja projektista löytyy netistä osoitteesta www.leskenropo.fi ja näiltä sivuilta omasta artikkelistaan kohdasta “Afrikan työ”.


Yhdistyksen tavoite on kerätä varoja Afrikassa tehtävää työtä varten ja sekä esirukoustyön ja seurakuntaa varustavan toiminnan edistäminen maassamme. Varoja kerätään tapahtumissa ja kokouksissa vapaaehtoisina lahjoituksina. Lisäksi myydään Out of Africa ry:n kustantamia kirjoja, äänitteitä sekä DVD-ohjelmia työn tukemiseksi. Yhdistys julkaisee säännöllisesti uutiskirjettä, joka on luettavissa näiltä nettisivuilla kohdassa ”Uutiskirjeet”.


Suomessa toiminta on keskittynyt Tampereelle, josta käsin vierailuja tehdään muuallekin Suomeen. Tiedot tilaisuuksista löydät näiltä nettisivuilta osoitteesta ”Tapahtumat”. Suomen työn tavoite on edistää hengellistä aikuisuutta, joka johtaa syvempään suhteeseen Jumalan kanssa ja esirukoukseen Suomen puolesta, jotta syntyisi herätys seurakunnissa ja uskovien keskellä. Tämä tapahtuu opettamalla raamatullisen seurakuntaelämän periaatteista. Lisäksi panostamme myös Kristuksen ruumiin varustamiseen. Lisätietoja Tampereella tehtävästä työtä löytyy netistä osoitteesta www.huutavanääni.fi.

.